Links

Uw wens is onze zorg!

Marcel de Lange ontzorgt u
tijdens het rouwproces.

Herinnering in glas

Een tastbare herinnering aan een overleden dierbare, een herinnering aan je geboorteland, een herinnering aan een bruiloft, geboorte, een bijzondere vakantie, je kinderen of kleinkinderen………..verwerkt in een glazen kraal. In ieder leven gebeuren er dingen waaraan je een speciale herinnering overhoudt, momenten of gebeurtenissen die onvergetelijk zijn. Deze kunnen vereeuwigd worden in een herdenkingssieraad oftwel herinnering in glas. Als geschenk voor iemand die je dierbaar is of gewoon een geschenk voor jezelf.

De as wordt tijdens het branden van de kraal tussen twee laagjes glas verwerkt, wat een prachtige luchtbelvorming tot resultaat geeft.

Maar ook herdenkingssieraden gevuld met gedroogde bloemblaadjes van het bruidsboeket, een klein stukje stof van de bruidsjurk, muisjes van de beschuit, haarlokje, schelpjes, steentjes, kruiden, gedroogde bloemblaadjes, het eerste melktandje of zand van het land van herkomst behoren tot de mogelijkheden.

klik hier voor de website

Begrafenis-uitvaart.net

Als er iemand komt te overlijden, zult u direct veel zaken moeten regelen. Tevens zult u na moeten denken over dingen waar uw hoofd helemaal niet naar staat. Op deze site proberen we u veel organisatorische zaken uit handen te nemen, door u zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u zich geheel op het verdriet kunt concentreren.

klik hier voor de website

Janssens Bloemen Back to Basic

Janssens Bloemen is ook gespecialiseerd in het maken van rouwstukken. Tevens is het mogelijk om het rouwboeket geheel naar eigen wens samen te stellen in overleg met de bloemist.

Voorbeelden bloemstukken

klik hier voor de facebook-pagina

Zalencentrum de Lantaarn

Voor een condoleance of samenzijn na een uitvaart kunt u ook terecht bij Zalencentrum de Lantaarn, Grote Kerkstraat 13 in Culemborg. In een ongedwongen en informele sfeer kunt u samen komen met uw familie en bekenden. U bent bij ons verzekerd van een passende aankleding en verzorging, geheel naar uw wens.

klik hier voor de website

Rouwtruck

Waardig afscheid van een trucker en mensen die hun hart verpand hebben aan transport of Amerikaanse trucks.

klik hier voor de website

Peramaker

Peramaker zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ze iets kan verplichten. Met andere woorden, de opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent de enige opdrachtgever!

Ook voor uitvaartverzekeringen.

klik hier voor de website

Jonathan

Als ritueelbegeleider kan ik een mooie afscheidsbijeenkomst voor u verzorgen, geheel naar uw wensen. Samen met u ga ik tijdens een voorbereidingsgesprek op zoek naar “wie was deze overleden persoon”?

Naast het levensverhaal schrijf ik  een mooi, maar ook eerlijk, portret van de overledene. En naast het verdriet ga ik ook op zoek naar herinneringen  die een glimlach oproepen.
Ik vind het belangrijk dat iedereen het afscheid op eigen wijze kan beleven. Dat kan zijn in tekst en muziek, maar ook door iets te doen, waarbij  familie (als u dat wilt) een rol heeft in de uitvaartdienst.

In alles zoek ik naar de persoonlijke noot, een rode draad, die past bij de overledene. En naar een hoopvolle basis voor waardevolle, positieve herinneringen.
Na het gesprek stel ik het programma vast en schrijf de teksten, die u vervolgens te lezen krijgt. Als alles  naar uw zin is, wordt het in die vorm uitgevoerd, waarbij ik voorga in de dienst.

klik hier voor de website

P&A Producties

Voor licht- en geluid in grote ruimtes.

klik hier voor de website

De Nieuwe Wilg Uitvaartbenodigdheden

De Nieuwe Wilg is gehuisvest in een ruim bedrijfspand aan de Nijverheidstraat 31 in Wijk en Aalburg. Louis: “Naast het kantoor is ruimte voor de werkplaats en opslag. Alles gebeurt vanuit één locatie, zodat we snel en professioneel kunnen werken.” In de loop der jaren heeft Louis van Willegen door zijn gedegen vakmanschap en persoonlijke service een trouwe klantenkring door heel Nederland opgebouwd. “Uiteraard zijn we dag en nacht bereikbaar. Wie daar moeite mee heeft, moet niet in de uitvaartbranche gaan werken.”

Samen met deze leverancier kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

klik hier voor de website

AR Video

Wie een naaste verliest ondergaat het afscheid in een roes. Wie kwamen er ook alweer tijdens de condoleance? Hoe zagen de bloemen er uit? Wat zeiden de sprekers? Allemaal zaken die in de emotie van het moment nauwelijks opgenomen worden.

AR Video heeft jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten door het gehele land.

klik hier voor de website

Emotion Beads

Het verlies van een dierbare is nooit makkelijk, het liefst zouden we ze voor altijd bij ons houden.

Emotie in glas

klik hier voor de website

Funeral Products

De manier waarop nabestaanden hun geliefden herdenken, verandert voortdurend. Steeds meer wordt gezocht naar een persoonlijk aandenken, voorzien van unieke kenmerken. Bijzonderheden die de manier waarop een dierbare in het leven stond weten te reflecteren en die aansluiten bij de wijze waarop de nabestaanden hem of haar willen herdenken. Funeral Products helpt op een gepaste en integere wijze bij het uitzoeken van een duurzame herinnering.

Samen vernieuwen

Door te investeren in nieuwe ideeën en processen, ontwikkelen wij ons op product- en dienstniveau. Naast het creëren van hoogwaardige producten en noviteiten, geven wij onze relaties advies, gericht op de presentatie van zowel hun collectie als de diensten eromheen.

Bewust ondernemen

De aspecten van verantwoord ondernemen zijn terug te vinden op verschillende niveaus binnen onze onderneming. Met het aangaan van langlopende relaties kunnen wij gemaakte beloftes realiseren, waardoor er toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor alle partijen.

Eerlijkheid als basis

Samen met onze partners beschermen wij de plaatselijke productieomgeving. Door te werken met herinneringsartikelen die onder goede omstandigheden worden gefabriceerd, garanderen wij niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook de eerlijke productie ervan.

klik hier voor de website

Harvas Natuursteen

Bij een grafsteen kopen is een persoonlijk advies van een specialist als Harvas Natuursteen van grote waarde. Binnen onze brede collectie grafmonumenten, persoonlijke gedenktekens en urnen vindt u altijd wel een passend gedenkteken. Wij kunnen met onze expertise uw wensen vertalen naar een unieke herinnering van uw dierbare.

klik hier voor de website

See You Gedenksieraden

See You Gedenksieraden vindt zijn oorsprong in 1946 in het Limburgse Helden. De heer Leurs senior opent zijn eigen zaak die gestoeld is op zijn vakmanschap als horloge en klokkenmaker en zijn liefde voor het juweliersvak. Zijn dochter Marlies en tweelingzonen Loek en Rob treden aanvankelijk in vaders voetsporen. Alleen Rob blijft actief in het juweliersvak. Na een gedegen opleiding in binnen en buitenland opent Rob samen met zijn vrouw Marion in 1983 een eigen juwelierszaak in Someren.

In 2006 wordt door Rob het eerste See You gedenksieraad ontworpen, dat als zeer vooruitstrevend en spraakmakend wordt ontvangen. Er volgt dan ook een nominatie voor de International Funeral Award. Sinds 2014 is ook Claire, dochter van Rob en Marion, in de zaak actief. Zij onderhoudt de contacten met de inmiddels meer dan 600 verkooppunten. Anno 2020 zijn See You Gedenksieraden verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Tsjechië, Polen, Denemarken en USA.

klik hier voor de website

Met een wilsbeschikking kunt u uw wensen van te voren vastleggen

Beschrijf vooraf uw uitvaartwensen met Marcel de Lange