Diensten

Uw wens is onze zorg!

Marcel de Lange ontzorgt u
tijdens het rouwproces.

Uitvaartwens

Wilt u begraven of gecremeerd worden?

Uw uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om er alvast over na te denken, want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Wilt u bepaalde keuzes aan uw nabestaanden overlaten?
Ook dan is het goed om dat vast te leggen, zo blijven zij niet met onverwachte vragen achter.

Begraven of cremeren?

Het is best moeilijk om een keuze hierin te maken. Vooral als u geen religieuze reden heeft om te kiezen voor begraven of cremeren. Wij willen u er graag op wijzen dat Uitvaartverzorging Marcel de Lange een uitvaart verzorgt naar uw wensen. Wilt u begraven of gecremeerd worden? Wij informeren u graag en helpen u hierin een keuze te maken.

Begraven

Begraven is vaak kostbaarder dan cremeren. Voor een nieuw graf betaald u grafrechten en onderhoud. Een bedrag dat per gemeente verschilt en ook steeds weer terugkomt. Naast een reguliere begraafplaats kunt u ook kiezen voor een ‘natuur-begraafplaats’.

Vanuit het verleden kozen veel mensen voor begraven, omdat de nabestaanden een plek wilden hebben om naar toe te gaan.

Cremeren

Wilt u begraven of gecremeerd worden?

Steeds vaker kiest men bewust voor een crematie in plaats van een begrafenis. Naast de kosten zijn praktische overwegingen hiervoor vaak een reden. Alles op 1 dag en 1 locatie spreekt veel mensen aan.

Bijzondere uitvaart

Van verzorgingsruimte tot afscheidskamer

Een uitvaart vindt plaats in iedere cultuur. Een rituele wassing, een lichte balseming (thanatopraxie), speciale rituelen of gebruiken worden toegepast. Ook militaire eer , beperkte militaire eer of een uitvaart met een thema behoren tot de mogelijkheden

Met een wilsbeschikking kunt u uw wensen van te voren vastleggen

Beschrijf vooraf uw uitvaartwensen met Marcel de Lange

Compleet uitvaartcentrum

Van verzorgingsruimte tot afscheidskamer

Uitvaartverzorging Marcel de Lange heeft een volledige ingerichte verzorgingsruimte. Hier kan uw dierbare op een nette en respectvolle manier worden verzorgd, zowel door ons als door de familie zelf. Wanneer er behoefte is aan een rituele wassing dan is deze ruimte ook beschikbaar.

Uitvaart verzorging Marcel de Lange beschikt ook over een eigen afscheidskamer. Op een mooie en respectvolle wijze kan er in alle rust afscheid genomen worden van uw dierbare. De afscheidskamer is 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden zodat op elk gewenst tijdstip afscheid kan worden genomen van uw dierbare.

Condoleance op maat

Verzorgen wij op elke gewenste locatie

Wij kunnen de condoleance en het afscheid op iedere locatie organiseren. Bij u thuis of een zaal van uw voorkeur. Tevens verzorgen wij de catering in eigen beheer.

Uitvaarttent

De duur van de begrafenis op de begraafplaats is vaak afhankelijk van het weer. Bij slecht weer kunnen wij geheel kosteloos twee uitvaarttenten plaatsen, zodat de nabestaanden op de waardige manier afscheid kunnen nemen.

Eigen rouwauto

Wij vervoeren

Uitvaartverzorging Marcel de Lange heeft een eigen rouwauto: een Lincoln Town Car. Deze rouwauto wordt door ons landelijk ingezet, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Witte Cadillac rouwauto met 7-persoons volgauto of een Zilvergrijze Mercedes rouwauto met 7-persoons volgauto. Zelfs een klassieke Princess rouwauto met volgwagen, rouwkoets of rouw-truck behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor het vervoer van overleden kinderen beschikken wij over een speciale Kinderrouwauto.

Bloemstukken naar wens

In elke gewenste kleur, uitbundig of ingetogen

U kunt bij ons ook terecht voor uw bloemen of wij brengen u graag in contact met “Janssens Bloemen Back to Basic” in deze regio.

Uitvaartkisten

In elke gewenste uitvoering in alle prijsklassen

Via onze leverancier is er een grote keus in de uitvaartkisten. Via onderstaande link kunt u een groot aantal voorbeelden bekijken.

Rouwkaarten en -advertenties

In elke gewenste kleur, uitbundig of ingetogen

De rouwkaart staat symbool voor de manier van leven, als ook voor de manier van overlijden van uw dierbare. Bij Uitvaartverzorging Marcel de Lange is het dan ook mogelijk om de rouwbrief zelf samen te stellen. Een persoonlijke tekst, religieuze boodschap, gedichten of foto, er zijn talloze mogelijkheden. Omdat wij gebruik maken van een eigen druksysteem is het voor ons geen probleem om buiten de reguliere tijden uw drukwerk te verzorgen en te ontwerpen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het drukken van liturgieën, bidprentjes en bedankkaartjes.

Thanatopraxie

Lichte balseming

Marcel de Lange is na een studie van Pathologie, Anatomie en Fysiologie in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Na een stageperiode in Parijs één van de weinige uitvaartondernemers in de regio die bevoegd is om deze behandeling uit te voeren. Deze methode van verzorging en behandeling van de overledene kan een grote meerwaarde zijn bij het verwerken van uw verlies.

Na deze behandeling vervagen de ziektekenmerken, verkleuringen en besmettingsgevaar. Het gebruik van een koeling wordt hiermee overbodig. Dankzij deze behandeling blijf het lichaam langer mooi zodat familie uit het buitenland in de gelegenheid is om waardig afscheid te nemen als ze naar de uitvaart komen. Deze behandeling vindt bij ons in Culemborg plaats.

Seeyou memorial

Memories deserve nothing less

Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden. Op de website van Seeyou Memorial jewelry vindt u meer informatie.

Met een wilsbeschikking kunt u uw wensen van te voren vastleggen

Beschrijf vooraf uw uitvaartwensen met Marcel de Lange