Contact

Uw wens is onze zorg!

Marcel de Lange ontzorgt u
tijdens het rouwproces.

marcel-de-lange-logo

Uitvaartverzorging Marcel de Lange

Prijssestraat 98, 4101 CS Culemborg

Stuur ons een bericht

Wilsbeschikking

Beschrijf vooraf uw uitvaartwensen

Niet iedereen praat met zijn partner, kinderen en of familie over zijn of haar wensen na het overlijden. Het is bij ons mogelijk om uw eigen uitvaart te bespreken en vast te leggen in een wilsbeschikking. Door uw uitvaart vooraf vast te leggen krijgt u een inzicht in de kosten van uw uitvaart. Een ander voordeel is dat u uw eigen wensen kenbaar maakt en niet uw nabestaanden voor de moeilijke keuzes laat staan, zoals wilt u begraven of gecremeerd worden, wel of geen rouwkaart, een advertentie in de krant, de keuze van de kist en eventueel uw muziekkeuze etc.

Het regelgesprek

Tijdens het regelgesprek bieden wij u de mogelijkheid uw wensen uit te spreken, om zo de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Iedere uitvaart is anders, laat uw persoonlijke wensen aan ons weten en wij zorgen voor een passende uitvaart geheel in uw stijl.

Aanvraag wilsbeschikking

U kunt onze wilsbeschikking vrijblijvend download. Indien u wenst sturen wij u gratis een gedrukte exemplaar van de wilsbeschikking op. Maak hiervoor gebruik van het aanvraagformulier.

Vraag hier uw wilsbeschikking aan:


Mevr.Dhr.

Ja, ik wil ook een gedrukt exemplaar ontvangen.