Over Ons

Uw wens is onze zorg!

Marcel de Lange ontzorgt u
tijdens het rouwproces.

Wie is Marcel de Lange?

Uitvaart verzorgen naar uw wensen is onze passie

Uitvaartverzorging Marcel de Lange regelt alles voor u wat er rond een uitvaart komt kijken. Door onze jarenlange expertise weten wij als geen ander dat u gedurende een verdrietige periode moet kunnen rouwen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het afscheid. Op basis van wederzijds vertrouwen, respect en bovenal persoonlijk contact met de nabestaanden nemen wij u alles uit handen en zorgen dat de uitvaart volgens uw wensen verloopt. Van het eerste contact direct na het overlijden tot na de uitvaart.

Betrokken bij de samenleving

Uitvaartverzorging Marcel de Lange voelt zich betrokken bij thema’s die spelen in de samenleving. Zo steunen wij diverse evenementen en goede doelen zoals Memento, Stichting MVI Prezzent Zorg, Het Robert Mars Toernooi, Make-A-Wish Foundation en Het BeterBoek. Ook hebben wij onze medewerking verleend aan het vervoer van de slachtoffers van de MH17 ramp van Eindhoven Airport naar de Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum.

Onze faciliteiten

Uitvaartverzorging Marcel de Lange heeft alles in huis om een uitvaart in te vullen zoals u het wenst. Hier vindt u de faciliteiten waarover wij beschikken.

Met een wilsbeschikking kunt u uw wensen van te voren vastleggen

Beschrijf vooraf uw uitvaartwensen met Marcel de Lange

Onze Medewerkers

Uw wens is onze zorg!
Uitvaartverzorging Marcel de Lange laat graag zien waar ze voor staat. Voor, tijdens en ook ná een uitvaart.

Marcel de Lange

Uitvaartleider, thanatopracteur, obductie assistent. Sinds 1997 werkzaam in de uitvaartbranch. Het familiebedrijf voortgezet.

Krista de Lange – Dekker

Gediplomeerd uitvaartleidster, administratieve duizendpoot, bouwkundig werkvoorbereider.

Patricia van Wijngaarden

Verzorging overledenen, staatsievervoer, assistent.

Corina Helmond

Verzorging overledenen, staatsievervoer, assistent.